Pages

Sunday, January 2, 2011

SNTN minggu -5

Cik Jue tak taulah apa nak jadi dah skarang nih, sejak dua menjak barang naik nih, berat Cik Jue pun x turun2 asyik naik ajer.Skali pikir nak tarik diri ajer, walaupun x mkn nasi tapi aku makan langsung x pantang,nak kata senang hati x pun, susah hati pun x.Berat terkini ialah 83.2kg, naik lagi.Kalau x der perkembangan yg baik mungkin minggu ke-6 Cik Jue akan tarik diri.


3 comments:

  1. alololo jgn sedey2 dik....akak pun naikkk gak... nape ekk semua org naik berat ishkk3 ada musim kot.. hehehe.... jomm usaha lgi

    ReplyDelete
  2. cik jue..jgn la meratapi begini..nnt nadia pn ilang semangat...kte kna trus berusaha..maybe berat tu tak turun sbb in the process of shaping ke ape..sbr n kuatkan semangat

    ReplyDelete