Pages

Wednesday, August 24, 2011

Apa Cik Jue buat???

Salam....
ada kawan2 yang tanya macam maner berat Cik Jue boleh turun 2.6kg dalam minggu nih,hehe...
caranya ialah..

Cik Jue khatam 2,3 kali blog BICIKUT dan buat ATKINS diet.

Trima kasih BICIKUT.

Monday, August 22, 2011

PERS minggu 4

Salam 22  Ramadhan...
Berat Minggu nih ,



Suker...suker...sgt2 suker,

Moga dapat turun lagi next week....

Monday, August 15, 2011

PERS minggu 3

Salam 15 Ramadhan,berat x capai target...turun 400gram jer...ahaks.

Monday, August 8, 2011

PERS minggu 2

Salam Ramadhan yang ke-8 dah hari ini.Keputusanya agak mengecewakan :


Banyak yang perlu diperbaiki...Ya Allah kuatkan semangatku ini.Insyaallah target minggu ke 3 nak turunkan 2 kg.

Tuesday, August 2, 2011

PERS minggu 1

Salam... aduii...sorry yer Cik Penganjur, lupooo plak nak update setiap isninkan..kan dah jadi muka wanted,jangan wanted  yang x bayar utang dah.
First day puasa makan agak banyak gak dan hasilnya pada hari ini ialah: