Pages

Wednesday, May 11, 2011

Berat Lagi..

Sekarang nih ikut suka -suki hati jer nak hapdet berat nih...sory yer cahaya...masa asyik lari jer bila nak update.Diet dah start balik untuk kali ke berapa pun x taulah...oklah adelah jugak penurunan walaupun x banyak..makan...banyak jugak,cuma cuba control untuk x makan benda yang berlemak dan kurangkan air manis..nasi ambik gak skali sehari...pagi minum air ngan biskut jer,malam kadang2 terbabas gak nasik..tapi very very little jer..setengah senduk jer buat ubat bak kata org..hehe.Rasenya berat turun nih sbab panaslah...cuacakan panas..Kedai Cik Jue nih bukan ader aircord...peluh tuh x yah cakaplah...nak plak time petang..kat umah pun sama...x mau pasang aircond...tgk Tv lantaklah biar peluh -peluh semua.(nak jimat letrik sbonarnya)bulan lepas ajer bil RM400..bising laki cik jue nak bayornya.Cuma dalam bilik ajer dibenarkan bukak aircord...dan berat terbaru Cik Jue ialah 85kg...hik..hik skilo jer.pasal penimbang baru nanti lain kali Cik Jue citer.gambar x der.

No comments:

Post a Comment