Pages

Sunday, July 31, 2011

Entry Pendaftaran PERS

Assalamualaikum...
Dah bebulan rasenya Cik Jue x menjengah blog sendiri tetapi kerap menjengah blog kengkawan lain terutama geng2 diet.Tergerak pulak hati nak join PERS nih...

Tujuan join PERS sememangnya adalah untuk kurus bersama rakan2 seangkatan agar kita (Cik Jue) tidak hanyut oleh makanan -makanan yang lazat2 dan yang sememangnya Cik Jue asyik kantoi apabila berdiet.Berat dok naik turun,naik turun tang tuuuu jugak.Baju yang lama2 tuh rase nak sedekah jer kat orang sebab dah ketat tapi pikir2 sayang plok...jadi tujuanya ialah nak pakai semula baju2 lama kalo bleh nak pakai balik jean zaman anak dara dulu yang masih berlipat dalam almari tuh..sayang nak bagi orang weeeiii,jean tuhlah yang slalu dok pakai time p dating dulu...ngan suami yerrr.

Matlamat  pulak kalo dapat jejak 75 kg pun dah alhamdullilah...

Gambar dan berat terkini:


Berat baru ambik tadi .....

Gambar ngan handphone jer...muka agak kusam baru ambik anak sekolah dan pegi pasar beli lauk dan barang dapur untuk puasa esok.

3 comments:

  1. Fuh.

    Memang dah lama Cik Jue tak update blog. Okey, status tugasan pertama = COMPLETED!


    Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak serta semoga berjaya mencapai 75kg pada 30 September 2011 nanti yeaa.. =)

    ReplyDelete
  2. Cik Jue,


    Status = COMPLETED!

    Nasib baik sempat join di saat-saat akhir. =)

    Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak & semoga dapat capai 75kg pada 30 September 2011 nanti yeaa.. berusaha! =)

    ReplyDelete