Pages

Friday, September 30, 2011

PERS minggu akhir

Dah 2 bulan berlalu ,bila di darab ,bahagi ,tolak dan campur semua lelemak  di bahagian tubuh ini hasilnya adalah sama dengan:


Maaf Nadia ,Cik Jue x apdet pun berat 2 minggu lepas ,bukan sibuk pun tapi semangat nak mendiet tuh hilang ...sampai berat Cik jue naik ke 86kg....sekarang start balik  slow2 ,x nak tertekan dan be happy ...
Walaupun berat turun 1kg jer ,perjuangan perlu di teruskan....slow and steady win the race..walaupun berat kita semua banyak turun pada bulan ramadhan tapi naik balik bila bulan syawal ,setiap perjalanan ada jatuh bangunya yang penting jangan mudah putus asa...itu yang Cik Jue belajar dari setiap kontest yang di sertai bersama- sama rakan blogger .Sayang kamu semua kawan2 PERS sbab x jemu2 untuk suport each other dan thanks Nadia anjur kontest nih....

apasal rase sedih plak nih....
Gambar x der...nantilah yer.

1 comment:

  1. Cik Jue,


    Takpe.. sekurang-kurangnya ada juga penurunan kan? Saya sampai sudah berat tak turun-turun lagi. =)


    Yang penting, jangan berputus asa!


    Terima kasih juga sebab sudi join program nih.. semoga Cik Jue akan dapat capai berat idaman satu hari nanti.. AMIN.. =)

    ReplyDelete