Pages

Sunday, June 13, 2010

Cuti Skolah,Tom and Jerry ,Ultraman dan Pink Panther...

Cuti skolah tinggal beberapa hari jer lagi,cuti ni x der buat aper2 dok rumah layan anak2 dan pergi kenduri ajer,sdikit bosan( byk sebenarnya) memandangkan byk kerja yg nak disiapkan...dan juga dlm proses berjimat cermat (tgh renovate rumah sikit2) terpaksalah cuti2 malaysia kami dibatalkan,kesian plak tgk adam dan khadeja (anak Cik Jue) dok rumah layan game dan TV jer,tak per sabar anak -anakku bila kerja Mama dan Babah dah settle kita pergi cuti2 Malaysia yer... 
Dok kat rumah nie nak tgk Tv pun susah kalo dah siang malam asyik Tom and Jerry, Ultraman,Pink Panther Show...itulah asyik diulang tayang oleh Khadeja sampai remote kat tangan tak lepas,tapi sesekali layan best jugak dok gelak ngan bebudak nih...
 

No comments:

Post a Comment