Pages

Monday, June 7, 2010

Salam Perkenalan

Salam...Cik Jue baru nak menyibukan diri dalam dunia blog nih...selama ni asyik dok tgk blog org jer nak jugak test tgk kebolehan menulis yg Cik Jue pendamkan sejak berabad lamanya nih.Dulu dunia penulisan nih memang ader dlm diri Cik Jue (bekas budak Mass Comlah katakan)tapi sejak dah jadi isteri org lebih krg 8 tahun ,dunia ini terus dilupakan apatah lagi sebuk ngan anak2 dan rumahtangga dan kerja yang x seberapa nih...
Rase semangat sgt nak berblog nih...heheehee..

No comments:

Post a Comment