Pages

Saturday, November 13, 2010

Penyakit yang tiada ubat

Setelah hampir setengah tahun x bersiaran..tiba2 ingin menulis kembali, selama ni hanya berjalan2 di blog orang lain sahaja tuh pun silent reader...kenapa aku jadi macam nih ???jawapannya ialah...

Betul ker??? tapi betul jugak " l have lack of motivation" kadang terlebih semangat sampai x sabar2 nak buat semua...kadang2 malas rase cam nak tidur 24 jam (kalau boleh),sebagai seorang suri rumah ,hidup lebih banyak tertumpu pada keluarga sahaja, rutin harian yang sama sangat2 membosankan...tapi kalau buat dengan ikhlas banyak pahalanya he..he..kena cari benda baru untuk hilangkan kebosanan...

No comments:

Post a Comment